Jídelní lístek

Zdeněk Havlík, 02. 09. 2017, 20:20

Den Polévka Hlavní jídlo Nápoj
04.09. Pórková (01a, 09) Vepřový špíz, vařené brambory, obloha (01a, 07, 10) Čaj
05.09. Brokolicová (01a, 07, 09) Máslový sekaný řízek, bramborová kaše, zeleninová obloha (01a, 03, 07, 10)
Mexický fazolový kotlík, celozrnné pečivo (01a)
Šípkový čaj, voda
06.09. Hovězí s těstovinou (01a, 03, 09) Vařené hovězí maso, rajčatová omáčka, houskový knedlík (01a, 03, 07)
Vařené hovězí maso, rajčatová omáčka, těstoviny (01a, 07)
Džus, voda
07.09. Čočková (01a, 09) Těstoviny po lotrinsku, červená řepa (01a, 07)
Květákové smaženky, vařené brambory, červená řepa 01a, 03, 07)
Citrónová voda
08.09. Česneková s bramborem (01a, 03, 09) Moravský vrabec, dušený špenát, bramborové špalíčky (01a, 03, 07)
Dušený špenát, sázená vejce, vařené brambory (01a, 03, 07)
Ovocný čaj, voda

Číselné hodnoty v závorkách u jednotlivých položek určují obsah alergenů - viz tabulka níže.
Změna jídelníčku vyhrazena. Připravená strava je určena k okamžité spotřebě.

pdfJídelní lístek - září 2017.pdf



SEZNAM SKUPIN ALERGENŮ
01 - obiloviny obsahující lepek
a - pšenice, b - žito, c - ječmen
d - oves, e - špalda
05 - arašídy a výrobky z nich 10 - hořčice a výrobky z ní
06 - sójové boby a výrobky z nich 11 - sezamová semena a výrobky z nich
02 - korýši a výrobky z nich 07 - mléko a výrobky z něj 12 - oxid siřičitý a siřičitany
03 - vejce a výrobky z nich 08 - ořechy, mandle, pistácie 13 - vlčí bob a výrobky z něj
04 - ryby a výrobky z nich 09 -  celer a výrobky z něj 14 - měkkýši a výrobky z nich